Horgásztókezelő tanfolyam

Horgásztókezelő tanfolyam

OKJ száma: 31 624 02
Horgásztókezelő tanfolyamunkra jelentkezzen most!
Tanfolyam típusa: OKJ-s szakképesítő
Engedélyszám: E-000526/2014/A094

Ha rendelkezik saját tóval vagy épp venni szeretne, és úgy gondolja, hogy meg tudna élni a horgásztó kezelő szakmából, akkor nálunk ehhez szerezhet szakképesítést.
Ha úgy érzi, a jövőben szívesen dolgozna a szakmában, jelentkezzen Horgásztókezelő OKJ Tanfolyamunkra! Kiváló szakemberek irányításával ismerkedhet meg a horgásztó kezelés fortélyaival. Felkészült szakmai oktatóink keze alatt sajátíthatja el egy versenyképes szakma rejtelmeit. Trénereink tudásuk legjavát adják át. Olyan ismereteket és rutint szerezhet, mellyel könnyen és zökkenőmentesen tud majd elhelyezkedni. Szakmája legyen hivatás!
A Horgásztó üzemeltető feladata környezetkímélő haltenyésztést folytatni. Biztos biológiai alapot nyújt a vizes élőhelyek élővilágának. Ismeri a különböző halfajták környezetét, szokásait és ezen keresztül azon biológiai és ökológiai összefüggéseket, melyek a halállomány összetételét és nagyságát döntő mértékben befolyásolják. A résztvevők képesek lesznek a hal-egészségügyi illetve adott környezettől függő halfajták tenyésztéséhez kapcsolódó feladatok ellátására.

Amennyiben kérdése merül fel, úgy munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére!

“IOSZIA” Duális Szakképzési és Felnőttképzési Intézmény Kft.
1066 Budapest, Teréz körút 12.
Nyitvatartás: Hétfő-Péntek: 8:00-16:30
Telefonszám: +36 (37) 301-649
Felnőttképzési tevékenységet igazoló engedélyszám: E-000526/2014

Mezőgazdaság szakmacsoport, Horgásztókezelő tanfolyam OKJ Képzés

“IOSZIA” – For the People… – Felnőttképzés
Olcsó Horgásztókezelő tanfolyam OKJ Képzés