Sajtkészítő OKJ Képzés

Sajtkészítő tanfolyam

OKJ száma: 31 541 07
Sajtkészítő tanfolyamunkra jelentkezzen most!
Tanfolyam típusa: OKJ-s szakképesítő
Engedélyszám: E-000526/2014/A106

Nem is olyan régen még mindenki otthon, saját maga készítette a családi sajtot, és nem bizalmatlanul válogatott a bolt hideg pultjában az előre felszeletelt áruk között. A házi sajtot minden készítő saját szájíze szerint fűszerezte, és pontosan tudta, mi került bele, ellentétben a bolti gurigákkal, melyekről csak remélhetjük a legjobbakat. De tényleg, mi is kerül a sajtba? Mitől lesz kemény, vagy éppen krémesen lágy? Hogyan nyeri el a formáját, mennyi tejből készül? Egyáltalán, mit kell csinálni, hogy a tejből ne kefir, túró, de ne is vaj vagy tejföl legyen, hanem sajt?

Szeretné elsajátítani a sajtkészítés minden trükkjét? Netán saját vállalkozást szeretne indítani? Észrevette már, mennyire drágák a sajtok? Pedig ha belelát a készítésébe, rájön, hogy fele annyiért állítható elő. Ha elvégzi tanfolyamunkat, minderre könnyedén képes lesz!
Sajtkészítő tanfolyamunk keretében ismerheti meg a sajtkészítés alapjait. Ha álláskereső, e szakmával könnyebben talál munkát. Ha kellemes, nyugodt környezetben, stresszmentes, változatos munkára vágyik, ha saját vállalkozást szeretne indítani, anyagi biztonságot szeretne magának és családjának, szintén e képesítés eredményezi céljai elérését. Amennyiben pedig Önnek arra is igénye van, itt kiélheti a kreativitását! Ha a Sajtkészítő tanfolyamunkra jelentkezik, mindezen álmai valóra válhatnak.

Amennyiben kérdése merül fel, úgy munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére!

“IOSZIA” Duális Szakképzési és Felnőttképzési Intézmény Kft.
1066 Budapest, Teréz körút 12.
Nyitvatartás: Hétfő-Péntek: 8:00-16:30
Telefonszám: +36 (37) 301-649
Felnőttképzési tevékenységet igazoló engedélyszám: E-000526/2014

Élelmiszeripar szakmacsoport, Sajtkészítő OKJ Képzés

“IOSZIA” – For the People… – Felnőttképzés
Olcsó Sajtkészítő OKJ Képzés