Automatikai technikus OKJ Képzés

Automatikai technikus tanfolyam

OKJ száma: 54 523 01 
Automatikai technikus tanfolyamunkra jelentkezzen most!
Tanfolyam típusa: OKJ-s szakképesítő
Engedélyszám: E-000526/2014/A075

Ha érdekli olyan felelősségteljes munka ahol az, hogy az automatizálás, a felügyelet és a karbantartás fontos, akkor jelentkezzen az Automatikai technikus tanfolyamunkra. Oktatási módszereink gyakorlatiasak, a képzésben résztvevők a mindennapokban felmerülő automatizálási feladatokat oldanak meg.

Miért vonzó ez a szakma? Ez a jövő! Egyre bonyolultabb, önállóan dolgozni tudó gépek felügyelete, karbantartása, javítása magas szakmai tudást igényel az ipar területén.

Tanfolyamunkra már lehet jelentkezni. Érettségi képesítés szükséges. A PLC programozó ismeret előnyt jelenthet. Olyan szakemberré válhat, aki gyakorlati alkalmazható tudás birtokában értékké válik a munkaerőpiacon. Műszaki szakemberré, aki képes a termelési, üzemeltetési, fejlesztési feladatokat önállóan elvégezni, alsó- és középszintű vezetői szerepet ellátni, aki ipari számítógéppel vezérelt technológiai rendszereket gyárt, szervizel, ipari robotokat üzemeltet, karbantart, javít.

Automatikai technikus feladata az automatizált gépek, berendezések és rendszerek szerelése, üzembe helyezése, karbantartása és javítása. Ismeri és alkalmazza a méréstechnikai elveket és eszközöket. Ismeri és alkalmazza a villamos biztonságtechnikai előírásokat. PLC programot ír, módosít, bevonja a PLC-t a hibakeresés folyamatába.

Amennyiben kérdése merül fel, úgy munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére!

“IOSZIA” Duális Szakképzési és Felnőttképzési Intézmény Kft.
1066 Budapest, Teréz körút 12.
Nyitvatartás: Hétfő-Péntek: 8:00-16:30
Telefonszám: +36 (37) 301-649
Felnőttképzési tevékenységet igazoló engedélyszám: E-000526/2014

Elektrotechnika-elektronika szakmacsoport, Automatikai technikus OKJ Képzés

“IOSZIA” – For the People… – Felnőttképzés
Olcsó Automatikai technikus OKJ Képzés