Egy jó szakma felér egy diplomával! Új szakma! Új esély!

Az „IOSZIA” Duális Szak – és Felnőttképzési Akadémia
Vizsgaközpont és Nyelvvizsgahely – Veled és Neked!

Régiónkban példaértékkel hívta életre  Fülöp Henrik több mint 10 éves  szakmai vezetésével és koordinálásával  azt az értékalapú közösséget, amely mindennapjainkra bizonyítottá tette, hogy a szakmának becsülete van”!
Nem elég megszerezni egy nyelvvizsgát, egy tanúsítványt vagy egy bizonyítványt, kell, hogy megszülessen az emberben a szakma iránti szeretet, elhivatottság! A térségünkben jelentkező nagymértékű szakemberhiány, valamint a megyénkben jelenlévő, munkát adó cégek, vállalatok által támasztott kritériumoknak megfelelő emberi erőforrás hiánya is ezt bizonyítja. A munkaerőpiac gyors változásaira reagálva olyan egyedülálló humán erőforrással és piackövető képzési kínálattal rendelkezünk, amely a fentiekben említett pórusok közötti átjárhatóságot rugalmasan biztosítja.

Szeretnénk, ha bizalommal fordulnának hozzánk, hogy segíthessünk szakmát választani, hivatást találni. Lehetőséget adunk és utat mutatunk azok számára, akik a továbbfejlődést, a magasabb szintű tudás megszerzését és elsajátítását tűzték ki célul, ezzel is törekedve a szakmai sokoldalúságra és a megszerzett tudásbázis hasznosítására. Akik intézményünket választották és bejutottak képzéseinkre, azok számára biztosítjuk a  magas szintű, egyénre szabott mentorálást,  a képzésben elsajátított tudásszintjének folyamatos nyomon követését, továbbá, ezzel párhuzamosan segítjük elhelyezkedését, helyzetbe hozását és a szakmai portfóliójának elkészítését is egyaránt.

A felsoroltak, – amelyek az új regionális felnőttképzési stratégia alapját szolgálták – bizonyították intézményünk különlegességét, egyediségét és a versenypiacon betöltött kiemelkedő helyét!

A jó stratégiai partnerkapcsolat kialakítása a speciális értékrendeket figyelembe véve hosszú évek kitartó munkájának gyümölcse. Kiemelt szerződött partnereink a teljesség nélkül:Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium, Nemzetgazdasági Minisztérium, Nemzeti Munkaügyi Hivatal,  KLIK, Nemzeti Közlekedési Hatóság, Nyelvvizsga Akkreditációs Központ,  Szolnoki Főiskola, TKKI, NAKVI, MICROSOFT , HP, Neumann János Számítógép-tudományi Társaság, Robert Bosch.

A megyében egyedülállóan kiemelt duális szak- és felnőttképzést támogató szerződést kötöttünk kiemelt stratégiai partnereinkkel: Mátrai Erőmű Központi Karbantartó Kft., Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara.

Intézményünk a szakmát  adó képzéseinken túlmutató tanfolyamok, tréningek szervezésében is komplexebb és a piacnak megfelelő tudás biztosítására törekszik idegen nyelvi és  informatikai téren egyaránt: több idegen nyelven és több nyelvvizsga rendszerben tanulhat és vizsgázhat nálunk, informatikai kompetencia fejlesztése – ECDL bizonyítvány megszerzése, hivatalos Microsoft képző központ, egyetlen központi magyarországi HP képző partner is vagyunk.

Egyedülálló képzési rendszerünket és szolgáltatásainkat figyelembe véve válasszon! Önmaga,  családja, a jövője érdekében egyaránt! A jövő a fiatal, felnövekvő, szakmát választó generáció számára is az egyetlen járható út és kiút! A siker a választáson múlik!
hirek.ws.all hirek.ws.országos