Élelmiszer-, vegyiáru és gyógynövény eladó tanfolyam

Élelmiszer-, vegyiáru és gyógynövény eladó tanfolyam

OKJ száma: 31 341 01
Élelmiszer-, vegyiáru és gyógynövény eladó tanfolyamunkra jelentkezzen most!
Tanfolyam típusa: OKJ-s szakképesítő
Engedélyszám: E-000526/2014/A005

Biztos elhelyezkedésre és stabil karrierre vágyik? Akkor végezze el az Élelmiszer-, vegyi áru és gyógynövény eladó tanfolyamot, ahol ehhez megkap minden nélkülözhetetlen szakmai ismeretet!

A kereskedők viszonylag könnyen találnak maguknak megfelelő állást, mivel a kiskereskedelemben egyre nagyobb szerephez jutnak a szakáruházak. Többek között az élelmiszer, a vegyi áru és a szórakoztatóipari szaküzletek, ahol megfelelő képesítéssel és ismeretekkel rendelkező kollégákra van szükség. A vásárlók arra törekednek, hogy a legalapvetőbb árucikkben, a minőségi élelmiszerben ne szenvedjenek hiányt, ezért jövedelmük egyre növekvő hányadát élelmiszerboltokban költik el. A különböző médiumokban megjelenő reklámok szintén egyre hangsúlyosabban foglalkoznak az egészséges élelmiszerekkel, divatba jöttek a biocikkek, a gyógynövények – a fogyasztók keresik az újdonságokat és a természetes összetevőkkel rendelkező árukat.
A tanfolyam során elsajátíthatja a vásárlók udvarias és minden igényét kielégítő kiszolgálását, tájékoztatását, valamint az áruátvétel és raktározás szakmailag elfogadott és tökéletes módját is. Természetesen mindezeket a folyamatokat az élelmiszerek, vegyi áruk és gyógynövények területére kiélezve tanulják meg a tanfolyam alatt. Mindemellett pedig teljes körűen megismerkedhet egy kereskedelmi egység szabályszerű üzemeltetésének minden létfontosságú elemével, így valóban megkap minden szükséges információt és tudást, aminek segítségével akár saját üzletet is alapíthat.

“IOSZIA” Duális Szakképzési és Felnőttképzési Intézmény Kft.
1066 Budapest, Teréz körút 12.
Nyitvatartás: Hétfő-Péntek: 8:00-16:30
Telefonszám: +36 (37) 301-649
Felnőttképzési tevékenységet igazoló engedélyszám: E-000526/2014

Kereskedelem-marketing, üzleti adminisztráció szakmacsoport, Élelmiszer-, vegyiáru és gyógynövény eladó tanfolyam  OKJ Képzés

“IOSZIA” – For the People… – Felnőttképzés
Olcsó Élelmiszer-, vegyiáru és gyógynövény eladó tanfolyam OKJ Képzés