Vízügyi fenntartó gépkezelő tanfolyam

Gát- és csatornaőr segéd – Vígyi fenntartó gépkezelő tanfolyam

 

SzPk-00063-15-14 0 09 2
gyi fenntartó gépkezelő tanfolyamunkra jelentkezzen most!

Tanfolyam típusa: Egyéb szakmai képzés

Engedélyszám: E-000526/2014/B019

 

Ha vidéken él, ha még nincs befejezett iskolai végzettsége, szakmája, a Képzés segíteni fog tervei megvalósításában. Ha békés, nyugodt életre vágyik és biztos jövedelemre, nem fél a kihívásoktól és segíteni szeretne másoknak, akkor Gát- és csatornaőr segéd – Vízügyi fenntartó gépkezelő szakmát Önnek találták ki. Ne késlekedjen a jelentkezéssel!

 

Gondoljunk a menetrendszerűen érkező nagy árvizekre, amikor is ugyan széles társadalmi összefogással civilek is szép számmal éjjel-nappal helyt álltak a gátakon, ám ilyen esetekben, mint tudjuk: átvezénylésre kerülnek a kevésbé csapadékos vidékekről a szakemberek oda, ahol szükség van rájuk. Csak legyenek megfelelő számban, akik ugyanazt értik egy-egy utasításon.

 

Olyan szakemberekre van szükség ehhez a feladathoz, akik tudásukat alkalmazva az alapvető árvízi jelenségek bevédésénél, az ahhoz használt eszközökkel, anyagokkal, gépekkel bánva részt vesznek az ármentesítésben.A vízügyi igazgatóságok, vízgazdálkodási társulatok országszerte felügyelik a természetes és a mesterséges vizeinket, az aszály sújtotta területeket mentesítik, a lakosság biztonságát óvják-védik. Legyen Ön is az, jelentkezzen a képzésre most! Az IOSZIA Felnőttképzési Intézménynél lehetősége nyílik tanulni.

 

Amennyiben kérdése merül fel, úgy munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére!

 

“IOSZIA” Duális Szakképzési és Felnőttképzési Intézmény Kft.

1066 Budapest, Teréz körút 12.

Nyitvatartás: Hétfő-Péntek: 8:00-16:30

Telefonszám: +36 (37) 301-649

Felnőttképzési tevékenységet igazoló engedélyszám: E-000526/2014

 

Környezetvédelem – vízgazdálkodás szakmacsoport, Gát- és csatornaőr segéd – Vígyi fenntartó gépkezelő tanfolyam OKJ Képzés

 

“IOSZIA” – For the People… – Felnőttképzés

Olcsó Gát- és csatornaőr segéd – Vígyi fenntartó gépkezelő tanfolyam OKJ Képzés