Gombatermesztő és feldolgozó tanfolyam

Háztáji és kisüzemi gombatermesztő – Gombatermesztő és feldolgozó tanfolyam

SzPk-00062-15-20 0 06 1
Háztáji és kisüzemi gombatermesztő – Gombatermesztő és feldolgozó tanfolyamunkra jelentkezzen most!
Tanfolyam típusa: Egyéb szakmai képzés
Engedély: E-000526/2014/B024

Ha az életét vidéken képzeli el, ha még nincs szakmája, befejezett iskolai végzettsége, a Háztáji és kisüzemi gombatermesztő – Gombatermesztő és feldolgozó Képzés segíteni fog tervei megvalósításában.
A Háztáji és kisüzemi gombatermesztő – Gombatermesztő és feldolgozó szakmát Önnek találták ki. A mezőgazdaság ágazata jelenti a legnagyobb esélyt a munkavállalásra. Lehetőség nyílik helyi mezőgazdasági magánvállalkozásokban vagy önkormányzati szervezésben, ezek hiányában pedig háztáji gazdaságban történő gombatermesztésre. A saját termény eladásán túl – a későbbiek során a feldolgozás, tartósítás munkafolyamatát is elsajátítva – magasabb hozzáadott értékű termék előállításával és értékesítésével a Háztáji és kisüzemi gombatermesztő hosszútávon is megélhetési forrást tud biztosítani magának és környezetének.

Olyan szakemberekre van szükség ehhez a feladathoz, akik tudásukkal felismeri a Magyarországon jellemzően háztáji és kisüzemi körülmények között termeszthető gombaféléket, kiválasztani az adott termesztett gombafaj számára megfelelő táptalajtípust. A Tanfolyam elvégzése után alkalmassá válnak a gombatermesztésre, feldolgozásra szociális szövetkezetben, foglalkoztatási szövetkezetben, illetve alkalmi jellegű tevékenységet tudjanak végezni, mely legális jövedelemszerzési lehetőséget nyújt számukra a gomba és a feldolgozott terméket felvásárló gazdasági szereplők által.

Amennyiben kérdése merül fel, úgy munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére!

“IOSZIA” Duális Szakképzési és Felnőttképzési Intézmény Kft.
1066 Budapest, Teréz körút 12.
Nyitvatartás: Hétfő-Péntek: 8:00-16:30
Telefonszám: +36 (37) 301-649
Felnőttképzési tevékenységet igazoló engedélyszám: E-000526/2014

Mezőgazdaság szakmacsoport, Háztáji és kisüzemi gombatermesztő – Gombatermesztő és feldolgozó tanfolyam OKJ Képzés

“IOSZIA” – For the People… – Felnőttképzés
Olcsó Háztáji és kisüzemi gombatermesztő – Gombatermesztő és feldolgozó tanfolyam   OKJ Képzés