Hulladékfelvásárló és –telepkezelő tanfolyam

Hulladékfelvásárló és –telepkezelő tanfolyam

OKJ száma: 32 851 01
Hulladékfelvásárló és –telepkezelő tanfolyamunkra jelentkezzen most!

Tanfolyam típusa: OKJ-s szakképesítő

Engedélyszám: E-000526/2014/A011

 

Ha szeret változatos helyszíneken dolgozni, a szabad tértől kezdve a raktárakig – mind szolgálhatnak a munkavégzés helyszínéül. Válassza ezt a szakmát és garantáltan nem lesz unalmas munkája.

A Hulladékfelvásárló és -telepkezelő feladata a hulladékok felvásárlása, gyűjtése, tárolása, feldolgozása, a kezelőtelepen végzett előkészítő és feldolgozó technológiák biztonságos működésnek irányítása.

 

A szakképesítéssel rendelkező képes a pénzkezelésre vonatkozó szabályokat alkalmazni, számlákat, nyugtákat kiállítani, a hulladékkezelési technológiákat ellenőrizni, a telepen lévő gépek biztonságos üzemeltetését ellenőrizni, elvégezni/elvégeztetni a szükséges karbantartásokat, ellenőrizni a feldolgozott hulladékok minőségét.

 

Célunk, hogy a résztvevők tanfolyamunkon a napi gyakorlatba azonnal átültethető ismereteket sajátítsanak el és megfelelő elméleti háttérrel rendelkezzenek. Oktatóink a szakképzésben tapasztalatokkal rendelkező, a szakmában elismert szakemberek.

A tanfolyamon szerezhető szakképesítés megfelel a hulladékgazdálkodási tevékenységek nyilvántartásba vételéről, valamint hatósági engedélyezéséről szóló 439/2012. (XII. 29.) Korm. rendeletben foglalt legalább középfokú környezetvédelmi szakirányú végzettségnek.

 

Amennyiben kérdése merül fel, úgy munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére!

 

“IOSZIA” Duális Szakképzési és Felnőttképzési Intézmény Kft.

1066 Budapest, Teréz körút 12.

Nyitvatartás: Hétfő-Péntek: 8:00-16:30

Telefonszám: +36 (37) 301-649

Felnőttképzési tevékenységet igazoló engedélyszám: E-000526/2014

 

Környezetédelem-vízgazdálkodás szakmacsoport,  Hulladékfelvásárló és –telepkezelő tanfolyam OKJ Képzés

 

“IOSZIA” – For the People… – Felnőttképzés

Olcsó  Hulladékfelvásárló és –telepkezelő tanfolyam  OKJ Képzés