Kereskedelem-marketing, üzleti adminisztráció OKJ Képzések

Kereskedelem-marketing, üzleti adminisztráció szakmacsoport Képzései

 • Eladó tanfolyam
  Eladó tanfolyam

  OKJ száma: 34 341 01
  Eladó tanfolyamunkra jelentkezzen most!
  Tanfolyam típusa: OKJ-s szakképesítő
  Engedélyszám: E-00526/2014/A038 

  Ha szeretne hosszú távú és egyben biztos karriert magának, akkor válassza ezt a szakmát. Meglévő boltokban alkalmazottként dolgozhat, ám emellett akár saját kis üzletet is kialakíthat. Ha ilyen céljai vannak, akkor elengedhetetlen, hogy megszerezze ezt a képesítést.Intézményünket több ezer felnőtt választotta az elmúlt években. Nagyon népszerű a felnőttek között az Eladó OKJ képzésünk, mivel olcsó, rugalmas és magas színvonalú is egyben, ezért érdemes mielőbb jelentkeznie! Mindenben, az adminisztrációs feladatoktól kezdve egészen a vizsgáig törekszünk a képzésben résztvevők maximális elégedettségére.A tanfolyam elvégzése után képes lesz az élelmiszer, vegyi áru, műszaki cikkek valamint ruházat eladásával kapcsolatos teendőkre, segíteni az árubeszerzésben, átvenni az árut, készletezési illetve raktározási feladatokat elvégezni, értékesíteni.

 • Élelmiszer-, vegyiáru és gyógynövény eladó tanfolyam
  Élelmiszer-, vegyiáru és gyógynövény eladó tanfolyam

  OKJ száma: 31 341 01
  Élelmiszer-, vegyiáru és gyógynövény eladó tanfolyamunkra jelentkezzen most!
  Tanfolyam típusa: OKJ-s szakképesítő
  Engedélyszám: E-000526/2014/A005 

  Biztos elhelyezkedésre és stabil karrierre vágyik? Akkor végezze el az Élelmiszer-, vegyi áru és gyógynövény eladó tanfolyamot, ahol ehhez megkap minden nélkülözhetetlen szakmai ismeretet!A kereskedők viszonylag könnyen találnak maguknak megfelelő állást, mivel a kiskereskedelemben egyre nagyobb szerephez jutnak a szakáruházak. Többek között az élelmiszer, a vegyi áru és a szórakoztatóipari szaküzletek, ahol megfelelő képesítéssel és ismeretekkel rendelkező kollégákra van szükség. A vásárlók arra törekednek, hogy a legalapvetőbb árucikkben, a minőségi élelmiszerben ne szenvedjenek hiányt, ezért jövedelmük egyre növekvő hányadát élelmiszerboltokban költik el. A különböző médiumokban megjelenő reklámok szintén egyre hangsúlyosabban foglalkoznak az egészséges élelmiszerekkel, divatba jöttek a biocikkek, a gyógynövények – a fogyasztók keresik az újdonságokat és a természetes összetevőkkel rendelkező árukat.A tanfolyam során elsajátíthatja a vásárlók udvarias és minden igényét kielégítő kiszolgálását, tájékoztatását, valamint az áruátvétel és raktározás szakmailag elfogadott és tökéletes módját is. Természetesen mindezeket a folyamatokat az élelmiszerek, vegyi áruk és gyógynövények területére kiélezve tanulják meg a tanfolyam alatt. Mindemellett pedig teljes körűen megismerkedhet egy kereskedelmi egység szabályszerű üzemeltetésének minden létfontosságú elemével, így valóban megkap minden szükséges információt és tudást, aminek segítségével akár saját üzletet is alapíthat.
  Élelmiszer-, vegyiáru és gyógynövény eladó OKJ-s Képzés sikeres elvégzése után lehet élelmiszer- és vegyiáru-eladó, gyógynövény eladó, zöldség-, gyümölcs eladó, ABC-eladó, áruházi eladó. A képzés során olyan szakemberré válhat, aki gyakorlati alkalmazható tudás birtokában értékké válik a munkaerőpiacon.

 • Műszakicikk-eladó tanfolyam
  Műszakicikk-eladó tanfolyam

  OKJ száma: 31 341 03
  Műszakicikk-eladó tanfolyamunkra jelentkezzen most!
  Tanfolyam típusa: OKJ-s szakképesítő
  Engedélyszám: E-000526/2014/A081 

  A kiskereskedelmi ágazaton belül, a műszakicikk-eladók találnak legkönnyebben munkahelyet. Az átlagember ragaszkodik a korszerű műszaki cikkek beszerzéséhez. A nagy- és kiskereskedők egyöntetűen arról számolnak be, hogy forgalmuk megnőtt, és egyre több szakképzett munkaerőre lenne szükségük. Mára ez a foglalkozás egyértelműen hiányszakmává vált. A technológia soha nem látott sebességgel fejlődik, egyre több, magánszférában alkalmazható vívmányt használnak az átlagpolgárok. Gondoljunk csak egy okostelefonra, táblagépre, led-tévére vagy bármilyen háztartási gépre. Ezáltal sorra nyílnak a szakboltok, ahol alapos műszaki ismeretekre van szükség.Ha úgy érzi, a jövőben szívesen dolgozna a szakmában, jelentkezzen Műszakicikk-eladó OKJ Tanfolyamunkra! Kiváló szakemberek irányításával ismerkedhet meg a műszaki cikkek értékesítéséhez kapcsolódó minden tudásanyaggal. Felkészült szakmai oktatóink keze alatt sajátíthatja el egy versenyképes szakma rejtelmeit. Trénereink tudásuk legjavát adják át. Olyan ismereteket és rutint szerezhet, mellyel könnyen és zökkenőmentesen tud majd elhelyezkedni. Szakmája legyen hivatás!A Műszakicikk-eladó szakember a kis- és nagykereskedelmi vállalkozásokban kiszolgálja és tájékoztatja a vásárlókat. Az eladásra kerülő áruk raktározásával, állagmegóvásával, értékesítésre történő előkészítésével foglalkozik. Ezen felül eladótéri kihelyezésével kapcsolatos feladatokat lát el. Részt vesz az értékesítés folyamatában. Közreműködik az áruk beszerzésének előkészítésében és lebonyolításában.

 • Raktáros tanfolyam
  Raktáros tanfolyam

  OKJ száma: 31 341 04
  Raktáros tanfolyamunkra jelentkezzen most!
  Tanfolyam típusa: OKJ-s szakképesítő
  Engedélyszám: E-000526/2014/A008

  Ha érdekli olyan felelősségteljes munka, ahol fontos az, hogy jó helyen legyen az adott áru
  kellő mennyiségben, illetve a költségmegtakarításoknak megfelelően, akkor jelentkezzen Raktáros OKJ képzésünkre.Raktárosként rendkívül fontos munkát végezhet, hiszen gondoskodik az áru megfelelő, gazdaságos elhelyezéséről és áthelyezéséről, ezáltal jelentősen hozzájárul a vállalat zavartalan működéséhez. A termelési és nagykereskedelmi raktáros feladata, a raktár működésével kapcsolatos tevékenységek lebonyolítása.A Raktáros OKJ képzés sikeres elvégzése után elhelyezkedhet szolgáltatóknál, vállalkozásoknál, gyáraknál, üzemeknél, intézményeknél, ahol a folyamatos üzemvitel érdekében raktározási feladatokat lát el, valamint önálló vállalkozóként is tud dolgozni.
 • Töltőállomás-kezelő tanfolyam
  Töltőállomás-kezelő tanfolyam

  OKJ száma: 32 341 01  
  Töltőállomás-kezelő tanfolyamunkra jelentkezzen most!
  Tanfolyam típusa: OKJ-s szakképesítő
  Engedélyszám: E-000526/2014 /A014 

  Ma a benzinkutas a legritkább esetben tölt üzemanyagot az autók tankjaiba. A benzinkutas az állomás shopjában működik közre az ügyfelek zavartalan kiszolgálásában. Gyakorlatilag bolti eladó, amire történetesen egy benzinkút adja az apropót. A munka dandárja a shop árukészletével való bíbelődés körül összpontosul. Leltározás, standozás, átadás-átvétel, számlázás, takarítás és a kávéfőző, hot-dog készítő üzemeltetése, karbantartása tartozik a munkakörékbe. Az üzemanyagokkal csak akkor találkozik, amikor a tanker feltölti a földalatti tartályokat. Ez nagyjából havonta, háromhetente történik. De a munka ennek ellenére egy cseppet sem unalmas. Állandóan más és más emberekkel kel találkozni, beszélgetni, ami miatt a kommunikáció a munkakör  legfontosabb pillére. Kell a jó, erős immunrendszer, mert bár az üzemanyagokkal nem igen kerül kontaktusba, a gőzük, párájuk ott terjeng az állomás levegőjében. Szóval az menjen csak benzinkutasnak, aki jó matekból, szeret és tud is beszélgetni, ráadásul vas szervezettel áldotta meg a teremtő.

Amennyiben kérdése merül fel, úgy munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére!

“IOSZIA” Duális Szakképzési és Felnőttképzési Intézmény Kft.
1066 Budapest, Teréz körút 12.
Nyitvatartás: Hétfő-Péntek: 8:00-16:30
Telefonszám: +36 (37) 301-649
Felnőttképzési tevékenységet igazoló engedélyszám: E-000526/2014

Kereskedelem-marketing, üzleti adminisztráció szakmacsoport, Eladó OKJ Képzés, Élelmiszer-, vegyiáru és gyógynövény eladó OKJ Képzés, Műszakicikk-eladó OKJ Képzés, Raktáros OKJ Képzés, Töltőállomás-kezelő OKJ Képzés

“IOSZIA” – For the People…
Felnőttképzés