PLC programozó OKJ Képzés

PLC programozó tanfolyam

OKJ száma: 51 523 01
PLC programozó tanfolyamunkra jelentkezzen most!
Tanfolyam típusa: OKJ-s szakképesítő
Engedélyszám: E-000526/2014/A014

Ha úgy érzi, kiváló a problémamegoldó képessége, bonyolult, összetett kérdéseket is képes megoldani, akkor PLC programozó tanfolyamunkat ajánljuk!

Az válassza a PLC programozó OKJ képzést, és szerezze meg nálunk ezt a szakmai végzettséget, aki a mai tudásalapú társadalomban nagy termelékenységet és pontosságot kívánó szakmát szeretne ipari területen, aki a szakképesítés megszerzése után szorgalmas munkával és folyamatos továbbképzéssel még kiválóbb szakemberré szeretne válni. Azoknak ajánljuk, akik végre saját maguk szeretnék irányítani életüket, szemléletváltásra készek, idejüket és pénzüket szánják rá. Az IOSZIA Felnőttképzési Intézménynél lehetősége nyílik tanulni.

A PLC programozás manapság az egyik legfontosabb programozás fajta. A tanfolyam célja, hogy a képzett szakemberek képesek legyenek a különféle ipari berendezésekhez, gyártósorokhoz programot írni. Jelentkezz PLC programozó OKJ-s tanfolyamunkra!

A PLC programozó szakma egyike a legkeresettebb szakmáknak Magyarországon. A hallgatók profi szakemberektől gyakorlatorientált tanfolyam alatt sajátíthatják el a pályához szükséges ismereteket. Oktatási módszereink gyakorlatiasak, a hallgatók a mindennapokban felmerülő PLC programozási feladatokat oldanak meg.

A PLC egy programozható vezérlő. A PLC-ket elsősorban az iparban használják, gépek, berendezések, gyártósorok vezérlésére. Digitális (kétállapotú) és analóg ki- és bemenetei vannak, amelyek iparban szabványos jelek fogadására és kiadására alkalmasak. A PLC legfontosabb tulajdonságai, hogy valamilyen magasabb szintű programozási nyelven programozható, gyakorlatilag minden vezérlésben és szabályozásban használt szabványos ipari jelhez közvetlenül illeszthető. Saját, belső operációs rendszerrel rendelkezik, ami felügyeli a belső perifériákat és a bővítőmodulok működését, a kommunikációt (ha van), futtatja a felhasználó vezérlőprogramját és valamilyen szinten kezeli a hibákat.

 

Amennyiben kérdése merül fel, úgy munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére!

“IOSZIA” Duális Szakképzési és Felnőttképzési Intézmény Kft.
1066 Budapest, Teréz körút 12.
Nyitvatartás: Hétfő-Péntek: 8:00-16:30
Telefonszám: +36 (37) 301-649
Felnőttképzési tevékenységet igazoló engedélyszám: E-000526/2014

Elektrotechnika-elektronika szakmacsoport, PLC programozó OKJ Képzés

“IOSZIA” – For the People… – Felnőttképzés
Olcsó PLC programozó OKJ Képzés