Diplomához Miskolcon Nyelvvizsga!

IOSZIA Duális Szak- és Felnőttképzési Akadémia Vizsgaközpont és NyelvvizsgahelyDiplomához Nyelvvizsga előregisztráció – Miskolc! Diplomához Nyelvvizsga Miskolc!
IOSZIA Duális Szak- és Felnőttképzési Akadémia Vizsgaközpont és Nyelvvizsgahely

Szeretnénk felhívni mindazok figyelmét, akik főiskolai vagy egyetemi tanulmányaikat már befejezték, de még nem kaphatták kézhez a diplomájukat, mert még nem rendelkeznek nyelvvizsgával! Most itt a kihagyhatatlan lehetőség a nyelvvizsga megszerzésére és a diplomád kézhezvételére!   – Diplomához Nyelvvizsga

Amennyiben:
– sikeres államvizsgát tettél,
– jelenleg nincs aktív hallgatói jogviszonyod,
legfeljebb 35 éves vagy, abban az esetben most lehetőséged van rá, hogy előjelentkezhess a még hiányzó nyelvvizsgád megszerzésére!
(Diplomához Nyelvvizsga és  Diplomához Nyelvvizsga előregisztráció)

Amennyiben GYES-en, vagy GYED-en vagy, a 35 éves felső korhatár Rád nem vonatkozik!
A támogatás elbírálásánál előnyt jelent, ha munkanélküli vagy!
A támogatás 240 órás tanfolyamra vonatkozik, és maximális összege fejenként 300 ezer forint lehet. A résztvevőknek a tanfolyam végén a nyelvvizsgát kell csak finanszírozniuk, de regisztrált álláskeresőknél ingyenes lesz az első nyelvvizsga is.
Amennyiben élni szeretnél ezzel a lehetőséggel, a nyelvvizsgára felkészítő tanfolyamon való részvételi szándékodat az alábbi linken történő
(Diplomához Nyelvvizsga és  Diplomához Nyelvvizsga előregisztrációl jelezheted!
 

Diplomához Nyelvvizsga előregisztráció Miskolcon!

A programra olyan magyar állampolgárok jelentkezhetnek, akik nyelvvizsga hiányában nem rendelkeznek diplomával, de már leállamvizsgáztak, nincs hallgatói jogviszonyuk és legfeljebb 35 évesek. Hozzáfűzte, hogy a gyesen, gyeden lévőknél nincs életkori korlátozás, és az elbírálásnál előnyben részesítik majd a regisztrált álláskeresőket.

Diplomához Nyelvvizsga előregisztráció Miskolcon!
FelnőttképzésIOSZIA Duális Szak- és Felnőttképzési Akadémia
Vizsgaközpont és Nyelvvizsgahely

+Tanfolyamok Miskolcon+