Tanfolyamok Miskolcon, Egerben, Hatvanban, Salgótarjánban, Balassagyarmaton, Gyöngyösön, Pásztón.

Lehetőségek és versenyképesség!

“első lépés az oktatás”

A már mindannyiunk számára jól ismert és sokszor visszacsengő név, az „IOSZIA” Felnőttképzési Intézmény hosszú társadalmi szerepvállalást követően végre elfoglalhatja méltó helyét Észak-Magyarországon, ezzel is kiemelve és középpontba helyezve Gyöngyös stratégiai szerepét a régióban.
“Tanfolyamok Miskolcon, Tanfolyamok Egerben, Tanfolyamok Hatvanban, Tanfolyamok Salgótarjánban, Tanfolyamok Balassagyarmaton, Tanfolyamok Gyöngyösön, Tanfolyamok Pásztón, Felnőttképzés!”
Akár munkahelymegtartásról, jobb álláslehetőségről, akár a gazdasági versenyképesség javításáról beszélünk, mindenképpen elengedhetetlen a megfelelő szakképzettség, a nyelvi, gazdasági, kereskedelmi és informatikai ismeret.

Az akkreditált felnőttképzési intézmény az oktatások területén széles körű, magas színvonalú szakmai képzést biztosít. Mindezek mellett a főiskolai képzések távoktatási formában is elérhetők.

A szakmai képzések akár már 8 általános iskolai végzettséggel is megkezdhetőek – főként az ipari és gépészeti területen, de ide sorolhatjuk az óvodai dajka, bolti eladó, kereskedő, boltvezető szakképesítést is. Ez segítséget nyújt a kallódó fiatalok és egyéb rászorulók felzárkóztatására, a megélhetést jelentő szakma megszerzésével. Széles körben kínálnak tanfolyamokat az érettségivel rendelkezők számára is, többek között a gazdasági, informatikai, kereskedelmi és logisztikai területeken. A szakmai képzések mellett megtalálhatók a hatósági vizsgára felkészítő tanfolyamok (tűzvédelmi szakvizsga, gépkezelői jogosítvány) és a kötelező továbbképzések is (munkavédelmi képviselők, munkahelyi elsősegélynyújtók, mérlegképes könyvelők).

Az informatikai ismeretek, a digitális írástudás napjainkban már minden munkahelyen alapvető elvárás. Az Oktatóközpont akkreditált ECDL vizsgahely, így lehetőséget nyújt az Európai Számítógép-használói Jogosítvány megszerzésére a kezdőtől a haladó szintig.

Az intézmény a Microsoft Észak-magyarországi oktatási és felnőttképzési szerződött partnere. A Hewlett-Packard-dal kötött együttműködési szerződés alapján szakemberek részére a HP hivatalos képzések teljes skáláját biztosítja – beleértve a gyakorlati és ingyenes oktatásokat, tréningeket is.
 (Tanfolyamok Egerben)

Az Oktatóközpont, mint licence-tulajdonos két, Magyarországon egyedülálló, nemzetközileg elismert, országos oktatási programot vezet be idén:

–          GCL – Global Commerce Licence – Globális Kereskedelmi Jogosítvány,

–          MOS – Microsoft Office Specialist.
Tanfolyamok Miskolcon | Tanfolyamok Egerben | Tanfolyamok Hatvanban | Tanfolyamok Salgótarjánban | Tanfolyamok Balassagyarmaton | Tanfolyamok Gyöngyösön | Tanfolyamok Pásztón, Felnőttképzés!

A GCL program a gazdasági, pénzügyi, jogi, üzleti magatartás, e-kereskedelem, marketing ismeretek, valamint az információs és kommunikációs technológiák ismeretének szintézisét nyújtja hallgatóinak. Az egyre jobban globalizálódó gazdaság folyamatosan teremt új kapcsolatokat az emberek, a vállalkozások, a versenytársak és a piacok között. Ezért a kereskedés-orientált üzleti tevékenységben ismeretekkel bíró szakemberek iránti igény rohamosan növekszik.

A Microsoft Office Specialist (MOS) egy hivatalos Microsoft minősítés. Ez garantálja a Microsoft Office ismeretek kiemelt szintjét és kezelésének professzionális gyakorlatát. A MOS tanúsítvány növeli a munkavállalók  és vállalkozások munkaerőpiaci és gazdasági versenyképességét, hitelt érdemlően bizonyítja szakmai felkészültségüket, tudásukat. Az EU-ban a vezetők számára már releváns üzleti asszisztenciát jelentő MOS certifikációval rendelkező alkalmazott fokozza a munkahelyi teljesítményt és segíti a karrier célok elérését.

A GCL és MOS programok Magyarországon először az IOSZIA Kft. gyöngyösi oktatási központjában kerülnek koordinálásra országos szinten!

Az informatikai és kereskedelmi ismeretek mellett az idegen nyelv is a foglalkoztatási kompetencia fontos része. Akkreditált vizsgahelyként 2 nyelvvizsgarendszerben szervez vizsgákat a képzőintézmény. Az ECL vizsgarendszer keretében már a 14 év alattiak is szerezhetnek nemzetközi oklevelet az általános idegen nyelvi ismeretekből. Akinek pedig szakmai nyelvvizsgára van szüksége – gazdasági, műszaki – az a BME rendszert felkészülést is választhatja.

Az Oktatóközpont célja az, hogy a mindennapi életben használható, tényleges nyelvtudást szerezzenek a képzésben résztvevők. Kiemelten kezelik az oktatás során az eltérő képzési igényeket – teljes körű kielégítése érdekében szervezik például a Vezetői nyelvi tréninget is. (Irodai nyelvhasználat) Az egyéni speciális és célirányos képzést minden olyan vezető beosztású munkatárs figyelmébe ajánljuk, aki szeretné a meglévő nyelvi kompetenciáit professzionális szintre fejleszteni a még hatékonyabb és eredményesebb üzleti kommunikáció megvalósítása érdekében.
(Tanfolyamok Miskolcon )

A gyöngyösi székhely mellett öt városban, Hatvanban, Egerben, Salgótarjánban, Pásztón és Miskolcon rendelkeznek képzési helyszínnel és kihelyezett formában is végeznek oktatást igényspecifikáció alapján.
Tanfolyamok Miskolcon, Tanfolyamok Egerben, Tanfolyamok Hatvanban, Tanfolyamok Salgótarjánban, Tanfolyamok Balassagyarmaton, Tanfolyamok Gyöngyösön, Tanfolyamok Pásztón, Felnőttképzés!

Az elmúlt években számos neves cég több mint ezer munkavállalójának segítettek munkahelyük megtartásában, a vállalkozások versenyképességének javításában: Robert Bosch Kft., Mátrai Erőmű Zrt., Samsung, HE-DO Kft., BOTT Udecoop Kft., Magyar Közút, Lear, Miskolc Holding ZRt., Baumit Kft., Kecskeméti TISZK, stb.  és nem utolsó sorban Gyöngyös, valamint a régió több településének polgármesteri hivatala. A Heves és Nógrád Megyei Kormányhivatalok Munkaügyi Központjainak partnereként sok álláskeresőt támogattak abban, hogy jobb esélyekkel találjanak megfelelő munkahelyet.

Korábban a vállalkozások a szakképzési hozzájárulás terhére képezték munkavállalóikat, helyébe a pályázati forrás-szerzési lehetőség lépett. Ez a kisebb vállalkozások számára előnyösebb helyzetet teremtett, hiszen most 100% támogatással, tehát ingyenesen képezhetik munkavállalóikat a versenyképesség megőrzése érdekében. (Tanfolyamok Salgótarjánban)

Az IOSZIA Kft. segítséget nyújt a vállalati képzési igények felmérésében is. Egyedi, az igényekhez igazodó, költséghatékony képzési csomagokat is összeállít. Ennek formái többek között pl. a munkarendhez igazodó képzési időrend, a modulrendszerű képzés előnyeit kihasználó képzési szerkezet, kihelyezett képzési forma, stb. Pályázati kiíráson alapuló forrás-biztosítás igénybevételével a képzésben résztvevők költségei finanszírozhatók, ezzel is könnyítve a vállalkozások helyzetét, hiszen a képzés nem más, mint egy hosszú távú befektetés a saját jövőnkbe!

Részletesen a www.ioszia.hu oldalon olvashatók hasznos információk, illetve a Katona József utcai Felnőttképzési és Nyelvi Központban hétfőtől péntekig 8:00-16:30 között várnak minden érdeklődőt!
Tanfolyamok Miskolcon | Tanfolyamok Egerben | Tanfolyamok Hatvanban |
Tanfolyamok Salgótarjánban | Tanfolyamok Balassagyarmaton | Tanfolyamok Gyöngyösön |
Tanfolyamok Pásztón

Felnőttképzés

Hírek.ws.all Hírek.ws.orszagos : forrás:
Tanfolyamok Miskolcon, Tanfolyamok Egerben, Tanfolyamok Hatvanban, Tanfolyamok Salgótarjánban, Tanfolyamok Balassagyarmaton, Tanfolyamok Gyöngyösön, Tanfolyamok Pásztón, Felnőttképzés!